Hvordan man kommer til feriehuset på Hebriderne

 

Her er en liste over mulighederne for at rejse til de Ydre Hebrider

 

Fly til Hebriderne...

Book en flybillet til Glasgow eller Edinburgh - og derfra til Stornoway på Isle of Lewis. SAS, Norwegian og RyanAir har daglige afgange. (RyanAir holder dog pause mellem oktober og april)

Fra Glasgow eller Edinburgh har Flybe 4 daglige flyafgange til Stornoway mandag til lørdag. Fra Glasgow er der også en afgang søndag

Tjek også her: Kilroy travels, Expedia,

 

Sejl til Hebriderne...

Caledonian MacBrayne har bil- og passagerfærger til Hebriderne året rundt. Ullapool til Stornoway (Lewis), Uig (Skye) til Tarbert (Harris) og Lochmaddy (North Uist), og Oban til Barra. Færger sejler også mellem: Castlebay (Barra) til Lochboisdale (South Uist), Berneray (North Uist) til Leverburgh (Harris) og Eriskay (South Uist) til Barra.

For alle færgerejser er det tilrådeligt at reservere plads til bil i forvejen, men det er ikke nødvendigt for passagerer. For færgeafgange og reservationer kontakt: Caledonian MacBrayne på: +44 (0) 8705 650000 eller prøv Stornoway kontoret på: +44 (0) 1851 702.361. Du kan også se tidsplaner og booke online på www.calmac.co.uk.

 

Til færgen...

Med bus

Regelmæssige busforbindelser forbinder med færgens ankomst- og afgangs tider. De vigtigste aktører i det centrale Scotland er skotske Citylink Coaches for alle tilslutninger ringe på: +44 (0) 990 5.050.505 eller check online på Citylink . Skyeways Express Coaches opererer fra Glasgow og Inverness til Uig i Skye, telefon 01599 534.328.

 

Med tog

Du kan komme til Inverness, Oban, Mallaig eller Kyle of Lochalsh med tog. Det er en pragtfuld måde at slappe af på og nyde rejsen igennem det fantastiske skotske højland. For togtider og booking kontakt: ScotRail

 

At komme rundt på øerne...

Busser på Isle of Harris og Isle of Lewis...

For køreplaner og information: Stornoway Bus Station på +44 (0) 1851 704.327

Busplaner online

How far is it

 

Kørselsvejledning fra Stornoway/Tarbert til Horgabost:

Følg A 859 sydpå fra Stornoway eller Tarbert. Kør forbi Luskentyre Road og følg skiltene mod Horgabost Camp Site. Der ser man et skilt til venstre med navnet "Woodcroft. Drej skarpt op ad indkørslen og kør op til huset.

 

 

Tilbage til forsiden